Boval, verkoop van huishoudtoestellen in Komen-Waasten

Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle huishoudtoestellen? Hebt u professioneel advies nodig over een apparaat? Wacht dan niet langer en kom langs bij uw groothandelaar Boval te Komen-Waasten, in de provincie Henegouwen. Ons team van specialisten beantwoordt met plezier al uw vragen!

We verkopen onder meer wasmachines, droogkasten of strijkijzers om uw wasruimte in te richten. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan vaatwassers, koelkasten, diepvriezers, fornuizen of microgolfovens om uw keuken vorm te geven. U vindt bij ons een uitgebreide keuze aan modellen en merken van topkwaliteit.

Bent u een professional, een bedrijf of particulier? Onze huishoudtoestellen zijn aangepast aan elk gebruik en budget. Wij begeleiden u in uw keuze en raden u de merken en producten aan die het beste aansluiten bij uw wensen en noden. U profiteert bovendien van een kwaliteitsvolle service, zowel voor als na de aankoop van uw toestel!

Uw tevredenheid is onze prioriteit. We volgen de technologische ontwikkelingen van al onze producten op de voet. Hierdoor kunnen we u toestellen aanbieden die niet alleen zuinig, maar ook nog eens voordelig en milieuvriendelijk zijn.

In onze showroom kunt u het uitgebreide aanbod en de kwaliteit van de merken uit ons gamma zelf ontdekken. We zijn van maandag tot vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Breng ons een bezoekje of contacteer ons voor meer informatie!

Boval

Dé oplossing voor installateurs