top of page

Sterk in huishoudtoestellen

Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle huishoudtoestellen? Hebt u professioneel advies nodig over een apparaat? Wacht dan niet langer en kom langs bij uw groothandelaar Boval te Komen. Ons team van specialisten beantwoordt met plezier al uw vragen!

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan wasmachines, droogkasten, vaatwassers, koelkasten, diepvriezers, fornuizen of microgolfovens om uw keuken vorm te geven. U vindt bij ons een uitgebreide keuze aan modellen en merken van topkwaliteit.

Bent u een installateur, een bedrijf? Onze huishoudtoestellen zijn aangepast aan elk gebruik en budget. Wij begeleiden u in uw keuze en raden u de merken en producten aan die het beste aansluiten bij uw wensen en noden. U profiteert bovendien van een kwaliteitsvolle service, zowel voor als na de aankoop van uw toestel!

Uw tevredenheid is onze prioriteit. We volgen de technologische ontwikkelingen van al onze producten op de voet. Hierdoor kunnen we u toestellen aanbieden die niet alleen zuinig, maar ook nog eens voordelig en milieuvriendelijk zijn.

Een aanbod uit ons gamma

Boval

Dé oplossing voor installateurs

bottom of page